Byg dit drømmehus i Ammendrup Park

 

Vil du bo i Helsinges nye bydel – midt i naturen med smukke kuperede grunde? Så klik på kortet herunder og vælg område. I den sydlige del af Ammendrup Park kan du bygge med HusCompagniet. I den nordlige del af udstykningen kan du købe grund og frit vælge typehusfirma, arkitekt, nøglefærdigt eller byg-selv.

Tæt på skoler og indkøb og langt fra stress og jag

Forestil dig en hverdag her i Ammendrup Park. Når du kører ind i din indkørsel, er du i en rolig del af Helsinge – omringet af skøn natur året rundt. Børn, der leger med hinanden på kryds og tværs. Seniorer, der hygger sig i haven eller får en snak med naboerne. Langt fra stress og jag – og alligevel tæt på skoler, institutioner, indkøb, offentlig transport og vejnettet.

 

Klik på kortet og vælg område

Kom og find din nye grund – i vores salgspavillon

Besøg Ammendrup Parks salgspavillon og se de ledige grunde på oversigten, inden du går rundt i udstykningen. Vi annoncerer, når vi har åben grund her og på vores Instagram-profil. Hvis du vil holde møde om køb af grund, kan du booke en tid med os eller med mæglerne fra place2live.

Køb og byg med HusCompagniet

HusCompagniet sælger grundene gennem den lokale place2live Høegh Bolig Gribskov. Er du interesseret i at se HusCompagniets prøvehus, opdaterer vi inden længe med åbningstider og adresse. Huset er nemlig lige ved at være færdigbygget …

Se mere om projektet hos HusCompagniet her.

Udfyld her, så får du det næste nyhedsbrev

Der er mange flere byggegrunde i de næste faser, så skriv dig op til nyhedsbrev, så får du besked.

    Interesseret i:

    Når du udfylder formularen, giver du Stensdal Group tilladelse til at sende nyt om Ammendrup Park til din mail. Vi sender nyt omkring opskrivning af lejeboliger (rækkehuse) og salg af grunde, hvor du kan bygge din drømmevilla. Salget af grunde til første fase er allerede i gang, ligesom der også er åbnet for udlejningen til rækkehusene. Hvis du vil skrives op på ventelisten til de to sidste etaper, skal du sende en mail til

    Det er ganske uforpligtende, og vi bruger kun din mailadresse til at kunne sende dig relevant nyt om byggeriet og udviklingen af Ammendrup Park. Hvis du ønsker at afmelde dig, skal du blot sende en mail til , så sletter vi dig fra listen.

    Følg med på sociale medier

    Har du lyst til at følge med i byggeriet? Vil du selv dele fra din kommende hverdag med at leje eller bygge bolig her? Så brug #ammendruppark og følg med på Facebook, Instagram og LinkedIn. Vi glæder os til at komme i gang med at skabe et nyt boligkvarter i den smukke natur ved Helsinge.