Er du klar til at nyde livet i Helsinges smukke natur?

Stensdal Group udvikler 200.000 kvm grund syd for Helsinge

Udover grunden syd for Helsinge bevæger Stensdal Group sig primært i Storkøbenhavn, hvor portfolioen er nået op på ca. 140.000 kvm erhvervsejendomme, som vi renoverer og lejer ud til virksomheder, som ønsker at bo lidt bedre end gennemsnittet. Se mere her.

Hvad er Ammendrup Park?

Ammendrup Park bliver i løbet af de kommende år et særdeles attraktivt kvarter i den sydlige del af Helsinge. Og det er der såmænd en god forklaring på.

Den 200.000 m² store grund er nemlig skabt af naturen selv. Formet af istiden, med kuperet terræn og fredede diger. Modsat mange andre steder er her bakket, grøn udsigt så langt øjet rækker – og alligevel har du Helsinges byliv i ryggen.

Ammendrup Park – Sommerfuglepartner

De danske sommerfugle er under pres, og i løbet af de seneste år er den danske bestand gået markant tilbage. Der er alt for få levesteder tilbage i Danmark, hvor sommerfuglene kan yngle og finde føde, men det vil vi nu være med til at lave om på.

Derfor har vi indgået en aftale med Danmarks Naturfredningsforening om at blive Sommerfuglepartner. Med aftalen omlægger vi en del af vores udendørsarealer i Ammendrup Park til vilde blomsterenge, der kan tiltrække sommerfugle, vilde bier og andre insekter.

Følg med på sociale medier

Har du lyst til at følge med i byggeriet? Vil du selv dele fra din kommende hverdag med at leje eller bygge bolig her? Så brug #ammendruppark og følg med på Facebook, Instagram og LinkedIn. Vi glæder os til at komme i gang med at skabe et nyt boligkvarter i den smukke natur ved Helsinge.