Ammendrup Park - et nyt boligområde i Helsinge

Hvad er Ammendrup Park?

Ammendrup Park bliver i løbet af de kommende år et særdeles attraktivt kvarter i den sydlige del af Helsinge. Og det er der såmænd en god forklaring på.

Den 200.000 m² store grund er nemlig skabt af naturen selv. Formet af istiden, med kuperet terræn og fredede diger. Modsat mange andre steder er her bakket, grøn udsigt så langt øjet rækker – og alligevel har du Helsinges byliv i ryggen.

Ammendrup Park – Sommerfuglepartner

De danske sommerfugle er under pres, og i løbet af de seneste år er den danske bestand gået markant tilbage. Der er alt for få levesteder tilbage i Danmark, hvor sommerfuglene kan yngle og finde føde, men det vil vi nu være med til at lave om på.

Derfor har vi indgået en aftale med Danmarks Naturfredningsforening om at blive Sommerfuglepartner. Med aftalen omlægger vi 30.000 m² af vores udendørsarealer i Ammendrup Park til vilde blomsterenge, der kan tiltrække sommerfugle, vilde bier og andre insekter.

Hvem står bag Ammendrup Park?

Stensdal Group ejer og udlejer mere end 115.000 m² erhvervsejendomme i Storkøbenhavn. Stensdal Groups p.t. største projekter er udviklingen af en ny bydel ved Favrholm i Hillerød Syd og udviklingen af Ammendrup Park. Dette skønne nye boligkvarter i den sydlige del af Helsinge.

Læs mere om Stensdal Group.

 

Inden du har set dig om, er Ammendrup Park en realitet

På en 200.000 m² stor grund formet af istiden – med kuperet terræn og fredede diger – skaber vi et nyt kvarter, som om nogle år vil summe af liv.

Nu er det muligt at leje en bolig i rækkehusbebyggelsen i Ammendrup Park. Med HusCompagniet som samarbejdspartner ser vi frem til at opføre kvalitetshuse med muret facade, træ/alu-vinduer, gulvvarme m.m.

Vi opfører 71 rækkehuse på henholdsvis 90, 100 og 110 kvm. til lejepriser fra ca. 10.600-13.500 pr. md. ex. forbrug. Med forventet indflytning 1. december 2021, 1.marts 2022, 1. maj 2022 og 1. juli 2022.

I en senere etape forventer vi at opføre yderligere 71 rækkehuse.

De første flytter ind ultimo 2021. Resten i løbet af 2022.

Udfyld her, så får du det næste nyhedsbrev

Der er mange flere byggegrunde i de næste faser, så skriv dig op til nyhedsbrev, så får du besked.

    Interesseret i:

    Når du udfylder formularen, giver du Stensdal Group tilladelse til at sende nyt om Ammendrup Park til din mail. Vi sender nyt omkring opskrivning af lejeboliger (rækkehuse) og salg af grunde, hvor du kan bygge din drømmevilla. Salget af grunde til første fase er allerede i gang, ligesom der også er åbnet for udlejningen til rækkehusene. Hvis du vil skrives op på ventelisten til de to sidste etaper, skal du sende en mail til

    Det er ganske uforpligtende, og vi bruger kun din mailadresse til at kunne sende dig relevant nyt om byggeriet og udviklingen af Ammendrup Park. Hvis du ønsker at afmelde dig, skal du blot sende en mail til , så sletter vi dig fra listen.