SPØRGSMÅL OG SVAR

Se materialelisten for rækkehusene her:
Se vores husorden her:
Link til PDF
Hvor mange parkeringspladser er der til rådighed for hver bolig?

Der er beregnet 1,5 parkeringsplads per. bolig. Der er ca. 2 handicappladser på hvert parkeringsområde.

Hvad koster det i vand- og elforbrug?

Som lejer i Ammendrup Park skal man selv tilmelde sig et el-selskab efter eget valg. Der bliver afregnet direkte mellem lejer og udbyder, og er således udlejer uvedkommende.
Lejer skal også tilmelde sig Helsinge Vandværk for direkte afregning af vandforbrug efter boligens vandmåler. Udlejer opkræves af Gribskov Forsyning for afledning af vand efter boligens vandmåler, og opkræver lejer efterfølgende for dette beløb. Estimeret udgift i alt til vand (forbrug og afledning) til 2022-priser er for en enlig ca. kr. 4.600,- pr. år for ca. 40 m3, og for en familien på fire ca. kr. 15.200,- pr. år for ca. 160 m3.

Hvad skal man betale i indskud og hvornår skal det betales?

Ved reservation af en bolig får man tilsendt mail med link til lejekontrakt, opkrævningsbrev og husorden. Derfra har man 5 hverdage til at underskrive lejekontrakten og foretage indbetalingen af indskud bestående af: forudbetalt leje svarende til 1 måneds husleje, depositum svarende til 3 måneders husleje samt første måneds husleje.

*forudbetalt leje, defineret i vejledning for beboelse: Udlejeren kan endvidere betinge sig, at lejeren ved lejeaftalens indgåelse forud betaler et beløb, som højest svarer til 3 måneders leje. Sådan forudbetalt leje kan lejere lade indgå som huslejebetaling i de sidste 3 måneder af lejeperioden. Man skal derfor være opmærksom på, at forudbetalt leje ikke er det samme som husleje.

Må man opsætte markise på huset eller opsætte stolper til brug for solafskærmning?

Der må ikke laves indgreb i konstruktionerne eller ændringer på den udvendige facade, træværk mv., samt støbes beton eller lignende i haverne for opsætning af evt. stolper, markiser eller lign.

Hvis man ikke kan vente med at græsset gror, må man selv lægge rullegræs i haven?

Ja, men der er visse retningslinier at overholde, så tag gerne fat i os hvis du påtænker dette for at undgå at lave fejl.

Må man opsætte et læ-hegn?

Ja, men følg vores anvisninger for placering, type, opsætning mv. som der informeres om i husordenen. Vi gør for god ordens skyld opmærksom på, at I som lejer har reetableringspligt ved fraflytning af boligen.

Er der en vicevært tilknyttet til lejeboligerne?

Der er tilknyttet et ejendomsservicefirma udelukkende til at varetage vedligeholdelse og pleje af de udvendige fællesarealer.

Har du spørgsmål? Vi er her for at besvare dem. Hvis dit spørgsmål ikke findes på siden her, så kontakt os endelig via vores kontaktside.

Se eksempel på standard lejekontrakt her:
Link til PDF
Bliver der opsat ladestandere til hybrid- og elbiler i området?

Det er planlagt at der kommer 2 stk. ladestandere pr. parkeringsområde. Der er klargjort til at idriftsætte yderligere et antal ladestandere, når/hvis der bliver behov. Vi benytter HomeCharge app som er en gratis og enkel løsning til styring af ladeløsninger hos både private eller erhverv. Der er derfor ikke abonnement på denne løsning, som beboer betaler I derfor kun for det der er behov for.

Må man have husdyr i boligerne?

Det er tilladt at holde almindelige danske kæledyr, dog maksimalt 1 kat og 1 mindre hund pr. rækkehus. Husdyrene skal være små, dvs. under 25 kg. Se husorden for yderligere oplysninger/retningslinjer. 

Er det planen at opføre legepladser i området?

Det er noget som Grundejerforeningen i fællesskab skal tage beslutning om. Grundejerforeningen består af både rækkehusene i Ammendrup Park samt villakvarterne i Ammendrup Park hvor der pt. bygges en masse dejlige huse.

Hvor finder jeg vejledning og manualer til de forskellige installationer i boligen?

Ved indflytning udleverer vi en beboermappe væsentlig information. Øvrige vejledninger og manualer forefindes på ammendruppark.dk under “kontakt” og “beboer FAQ”.

Varmepumpe samt varme-genvindingsanlæg skal vedligeholdes, hvis ansvar er det?

Udlejer varetager servicen af varmepumpeanlægget. For så vidt angår udskiftning af filter i genvindingsanlægget, er dette en del af den almindelige renholdelse af lejemålet. 

Udvidelse af terrasser:

I er velkommen til at udvide terrasser, men I skal være opmærksom på at I som lejere har den fulde reetableringspligt ved fraflytning. Hvis terrasse udvides langs facaden, skal I sikre at sokkeludlufter forlænges tilsvarende og de har samme dimensioner som nuværende, da den sikrer huset mod fugt.

Må man opsætte en havelåge i haven?

Ja, man må gerne opsætte en havelåge i åbningen i haven. Lågen må max være 120 cm høj. Vi gør opmærksom på at der ikke må støbes cement/beton i jorden, så pælebor kan benyttes.

Udfyld her, så får du det næste nyhedsbrev

Skriv dig op til nyhedsbrev, hvis du vil vide mere om udviklingen af rækkehusene.

    Interesseret i:

    Når du udfylder formularen, giver du Ammendrup Park tilladelse til at sende nyt om boligområdet. Hvis du ønsker at afmelde dig, skal du blot sende en mail til , så sletter vi dig fra listen.

    Følg med og del gerne på sociale medier

    Har du lyst til at følge med i byggeriet? Vil du selv dele fra din kommende hverdag med at leje eller bygge bolig her? Så brug #ammendruppark og følg med på Facebook, Instagram og LinkedIn. Vi er glade for at se, at så mange allerede deler fra nybyggeriet og på den måde danner fællesskaber allerede inden indflytning. Velkommen til alle, der glæder sig til at bo i Ammendrup Park.