Følg med i vores seneste nyheder

Vi har sat salget af område D i gang, så du kan sætte gang i dine boligdrømme

Vi har sat grundene område D i Ammendrup Park til salg, så nu kan du blive den heldige ejer af en byggegrund i den nordligeste del af udstykningen – højt placeret med mulighed for god udsigt over hele Ammendrup Park.

Grundene i område D varierer fra ca. 610-1.325 m². Når du bygger her, kan du helt selv vælge, hvem der opfører dit hus – så det står dig frit for at vælge typehusfirma, arkitekt, nøglefærdigt eller byg-selv.

Se de ledige grunde i hele Ammendrup Park her.

5. oktober, 2021

Sommerfuglepartnerskab sikrer vild natur

De danske sommerfugle er under pres, og i løbet af de seneste år er den danske bestand gået markant tilbage. Der er alt for få levesteder tilbage i Danmark, hvor sommerfuglene kan yngle og finde føde, men det vil vi nu være med til at lave om på.

Derfor har vi indgået en aftale med Danmarks Naturfredningsforening om at blive Sommerfuglepartner. Med aftalen omlægger vi 30.000 m² af vores udendørsarealer i Ammendrup Park til vilde blomsterenge, der kan tiltrække sommerfugle, vilde bier og andre insekter.

Læs mere om projektet her.

Åbent hus og tegl på taget

Torsdag den 27/5 kunne vi invitere alle kommende lejere og interesserede til rejsegilde og åbent hus i Ammendrup Park.

De første to rækkehuse stod klar med nylagte tegl på taget, og længere oppe ad vejen bød vi på pølser og sandwich, som lejerne kunne nyde, mens de nysgerrigt undersøgte deres kommende hjem.

28. maj, 2021

Nu er støbningen af Ammendrup Park for alvor sat i gang

Fundamentet til de første rækkehuse med indflytning den 1. december 2021 bliver nu støbt, så fra nu af går det stærkt med byggeriet.

Det gælder ikke kun for byggeriet, at det går stærkt, også på udlejningen er vi glade for at se den blivende interesse, så det er nu du skal slå til, hvis du også vil være en af de heldige, som flytter ind i Ammendrup Park allerede om 7 måneder eller om 10 måneder.

25. marts, 2021

Del og følg med på sociale medier

Har du lyst til at følge med i byggeriet? Vil du selv dele fra din kommende hverdag med at leje eller bygge bolig her? Så brug #ammendruppark og følg med på Facebook, Instagram og LinkedIn. Vi glæder os allerede over at se mange af jeres opslag på Instagram, hvor vi mærker glæden over at skulle bo i vores dejlige udstykning, så bliv endelig ved.