Følg med i vores seneste nyheder

Ammendrup Park – Sommerfuglepartner

De danske sommerfugle er under pres, og i løbet af de seneste år er den danske bestand gået markant tilbage. Der er alt for få levesteder tilbage i Danmark, hvor sommerfuglene kan yngle og finde føde, men det vil vi nu være med til at lave om på.

Derfor har vi indgået en aftale med Danmarks Naturfredningsforening om at blive Sommerfuglepartner. Med aftalen omlægger vi 30.000 m² af vores udendørsarealer i Ammendrup Park til vilde blomsterenge, der kan tiltrække sommerfugle, vilde bier og andre insekter.

Læs mere om projektet her 

Nu er støbningen af Ammendrup Park for alvor sat i gang

Fundamentet til de første rækkehuse med indflytning den 1. december 2021 bliver nu støbt, så fra nu af går det stærkt med byggeriet.

Det gælder ikke kun for byggeriet, at det går stærkt, også på udlejningen er vi glade for at se den blivende interesse, så det er nu du skal slå til, hvis du også vil være en af de heldige, som flytter ind i Ammendrup Park allerede om 7 måneder eller om 10 måneder.

25. marts, 2021

Åbent hus og tegl på taget

Torsdag den 27/5 kunne vi invitere alle kommende lejere og interesserede til rejsegilde og åbent hus i Ammendrup Park.

De første to rækkehuse stod klar med nylagte tegl på taget, og længere oppe ad vejen bød vi på pølser og sandwich, som lejerene kunne nyde, mens de nysgerrigt undersøgte deres kommende hjem.

28. maj, 2021

Følg med på sociale medier

Har du lyst til at følge med i byggeriet? Vil du selv dele fra din kommende hverdag med at leje eller bygge bolig her? Så brug #ammendruppark og følg med på Facebook, Instagram og LinkedIn. Vi glæder os til at komme i gang med at skabe et nyt boligkvarter i den smukke natur ved Helsinge.