Følg med her på siden når vi deler spændende nyt fra Ammendrup Park

De kommende dobbelthuse tager form

Der er godt gang i opførelsen af de kommende dobbelthuse i Ammendrup Park. Dobbelthusene kommer i forskellige størrelser, og de kommende lejere kan se frem til en dejlig have samt hele to private parkeringspladser, samt mulighed for el-ladestander. I uge 46 forventer vi at kunne rejse spær på dobbelthusene, og traditionen tro, så afholder vi rejsegilde for håndværkerne. Allerede nu har vi modtaget stor interesse med flere reservationer af et dobbelthus. Hvis du er interesseret, så kan du se plantegninger, læse mere om de fantastiske huse, og ikke mindst sikre dig et dobbelthus lige her.

 

4. Januar, 2024

Ammendrup Park har nu fået sin egen fodboldbane – omkranset af vild natur

Det er ikke længe siden, at vi kunne erklære Ammendrup Parks nye naturlegeplads for godkendt og klar til leg. Nu suppleres legepladsen så af en hel ny boldbane, og grønsværen – som er omkranset af smuk vild natur – venter nu på at blive taget i brug af Ammendrup Parks fodboldinteresserede. Vi håber, at fodboldbanen må bringe megen glæde til områdets børn og voksne.

21. september, 2023

Ammendrup Park er fuldt udlejet 

På kun tre år er den 200.000 kvadratmeter store grund i det sydlige Helsinge nemlig gået fra at være bart markområde til en sprudlende ny bydel. Stensdal Group, som står bag Ammendrup Park, og deres samarbejdspartner HusCompagniet kan nu med glæde fortælle, at den sidste mursten er lagt, og at det sidste sæt nøgler er blevet overrakt til områdets 142 rækkehuse. Med den fortsat store interesse for at tilflytte Ammendrup Park, så kan man skrive sig på interesselisten til de kommende 22 dobbelthuse, som forventes indflytningsklar i andet kvartal af 2024. Læs mere her.

23. august, 2023

Naturlegepladsen er godkendt og klar til at tage imod børn og barnlige sjæle

Ammendrup Parks nye naturlegeplads blev i går godkendt, og er hermed erklæret for åben. Hele team Ammendrup Park håber, at den nye flotte naturlegeplads kommer til at danne centrum for en masse leg, sjov, og godt humør blandt områdets mange børn. Og ja, barnlige sjæle må selvfølgelig også godt lege med.  

4. august, 2023

Flere hundrede besøgende til sommerhygge i Ammendrup Park

Den 22. juni havde vi inviteret beboere i Ammendrup Park, samt interesserede, på sommerhygge. Her kom Hjem-is bilen forbi og uddelte is i sommervarmen. Med flere hundrede besøgende og mere end 400 uddelte is, så må dagen betragtes som en stor succes. Tiltaget skete som led i et større initiativ om, at sætte fokus på at skabe et stærkt fællesskab blandt samtlige beboere i Ammendrup Park, og med den store opbakning blandt beboerne den 22. juni, så glæder vi os til planlægningen af flere initiativer der sætter service, tryghed, og fællesskab i højsæde – for børn og voksne.

27. juni, 2023

3 år er gået siden udviklingen af Ammendrup Park påbegyndte 

Meget kan ske på tre år og det er bestemt ikke en undtagelse, når det gælder udviklingen af Ammendrup Park. For sikke en rejse og transformation den 200.000 m2 store grund i udkanten af Helsinge har gennemgået fra dengang til nu.

Projektdirektør, Peter K. Weyhe, satte i forbindelse med markeringen af de tre år ord på den udvikling Ammendrup Park har gennemgået. Se de flotte billeder og de tanker der ligger bag projektet, som ved sin afslutning kommer til at danne hjem for mere end 300 familier – via videoen her.

16. marts, 2023

Første forårsdag bød på indflytning af 10 nye lejere

Årets første forårsdag bød på fantastisk flot solskinsvejr, og hele 10 nye lejere som i løbet af denne uge er flyttet ind i deres nye hjem i Ammendrup Park. Forud for indflytningerne har vores team været i fuld sving med klargøringen af rækkehuse, og afholdt to åbent hus arrangementer, hvor mange interesserede har slået vejen forbi og oplevet et af de få ledige rækkehuse, vi har tilbage.

Et varmt velkommen til de mange nye lejere fra hele team Ammendrup Park.

2. marts, 2023

Yderligere 12 nøgler er nu overrakt til glade lejere i Ammendrup Park

Med disse 12 nøgler er vi nu oppe på 53 rækkehuse, som er fyldt med liv. Nu mangler de sidste 18 rækkehuse blot at blive klar til indflytning, og så er hele den første etape af rækkehusene fyldt op med lejere. 

1. juni, 2022

Officiel indvielse og endnu et spadestik i Ammendrup Park

Tirsdag den 15. februar var der officiel indvielse af områdets nye sikre cykelsti, og samtidig spadestik på 2. etape af rækkehusene i Ammendrup Park. Tæt på 100 boliger er allerede udlejet og mere end 60 byggegrunde solgt.

Gribskov Kommunes Borgmester Bent Hansen (V) var forhindret, så i hans fravær var det den radikale formand for Planudvalget Bo Jul Nielsen, som sammen med CEO Søren Stensdal fra Stensdal Group klippede båndet til cykelstien, hvorefter de sammen med HusCompagniets Salgschef Per Munck Kvisgaard tog første spadestik til den sidste etape af lejeboligerne.

17. februar, 2022

Kom til åbent hus d. 12. februar 

Vi holder endnu engang åbent hus for rækkehusene i Ammendrup Park, så I har muligheden for at følge med i processen af jeres kommende rækkehuse. Der er åbent hus fra kl. 12.00-13.30, hvor vi også vil stå klar til at besvare eventuelle spørgsmål.

Vi håber på at se så mange af jer som muligt, og opfordre alle til at have mundbind med og følge regeringens retningslinjer.

18. januar, 2022

Vi har sat salget af område D i gang, så du kan sætte gang i dine boligdrømme

Vi har sat grundene område D i Ammendrup Park til salg, så nu kan du blive den heldige ejer af en byggegrund i den nordligeste del af udstykningen – højt placeret med mulighed for god udsigt over hele Ammendrup Park.

Grundene i område D varierer fra ca. 610-1.325 m². Når du bygger her, kan du helt selv vælge, hvem der opfører dit hus – så det står dig frit for at vælge typehusfirma, arkitekt, nøglefærdigt eller byg-selv.

Se de ledige grunde i hele Ammendrup Park her.

5. oktober, 2021

Sommerfuglepartnerskab sikrer vild natur

De danske sommerfugle er under pres, og i løbet af de seneste år er den danske bestand gået markant tilbage. Der er alt for få levesteder tilbage i Danmark, hvor sommerfuglene kan yngle og finde føde, men det vil vi nu være med til at lave om på.

Derfor har vi indgået en aftale med Danmarks Naturfredningsforening om at blive Sommerfuglepartner. Med aftalen omlægger vi 30.000 m² af vores udendørsarealer i Ammendrup Park til vilde blomsterenge, der kan tiltrække sommerfugle, vilde bier og andre insekter.

Læs mere om projektet her.

Nu er støbningen af Ammendrup Park for alvor sat i gang

Fundamentet til de første rækkehuse med indflytning den 1. december 2021 bliver nu støbt, så fra nu af går det stærkt med byggeriet.

Det gælder ikke kun for byggeriet, at det går stærkt, også på udlejningen er vi glade for at se den blivende interesse, så det er nu du skal slå til, hvis du også vil være en af de heldige, som flytter ind i Ammendrup Park allerede om 7 måneder eller om 10 måneder.

25. marts, 2021