Se seneste nyt fra Ammendrup Park

De kommende dobbelthuse tager form

Der er godt gang i opførelsen af de kommende dobbelthuse i Ammendrup Park. Dobbelthusene kommer i forskellige størrelser, og de kommende lejere kan se frem til en dejlig have samt hele to private parkeringspladser, samt mulighed for el-ladestander. I uge 46 forventer vi at kunne rejse spær på dobbelthusene, og traditionen tro, så afholder vi rejsegilde for håndværkerne. Allerede nu har vi modtaget stor interesse med flere reservationer af et dobbelthus. Hvis du er interesseret, så kan du se plantegninger, læse mere om de fantastiske huse, og ikke mindst sikre dig et dobbelthus lige her

Ammendrup Park har nu fået sin egen fodboldbane – omkranset af vild natur

Det er ikke længe siden, at vi kunne erklære Ammendrup Parks nye naturlegeplads for godkendt og klar til leg. Nu suppleres legepladsen så af en hel ny boldbane, og grønsværen – som er omkranset af smuk vild natur – venter nu på at blive taget i brug af Ammendrup Parks fodboldinteresserede. Vi håber, at fodboldbanen må bringe megen glæde til områdets børn og voksne.

21. september, 2023

Ammendrup Park er fuldt udlejet 

På kun tre år er den 200.000 kvadratmeter store grund i det sydlige Helsinge nemlig gået fra at være bart markområde til en sprudlende ny bydel. Stensdal Group, som står bag Ammendrup Park, og deres samarbejdspartner HusCompagniet kan nu med glæde fortælle, at den sidste mursten er lagt, og at det sidste sæt nøgler er blevet overrakt til områdets 142 rækkehuse. Med den fortsat store interesse for at tilflytte Ammendrup Park, så kan man skrive sig på interesselisten til de kommende 22 dobbelthuse, som forventes indflytningsklar i andet kvartal af 2024. Læs mere her.

23. august, 2023

Naturlegepladsen er godkendt og klar til at tage imod børn og barnlige sjæle

Ammendrup Parks nye naturlegeplads blev i går godkendt, og er hermed erklæret for åben. Hele team Ammendrup Park håber, at den nye flotte naturlegeplads kommer til at danne centrum for en masse leg, sjov, og godt humør blandt områdets mange børn. Og ja, barnlige sjæle må selvfølgelig også godt lege med.  

4. august, 2023

Flere hundrede besøgende til sommerhygge i Ammendrup Park

Den 22. juni havde vi inviteret beboere i Ammendrup Park, samt interesserede, på sommerhygge. Her kom Hjem-is bilen forbi og uddelte is i sommervarmen. Med flere hundrede besøgende og mere end 400 uddelte is, så må dagen betragtes som en stor succes. Tiltaget skete som led i et større initiativ om, at sætte fokus på at skabe et stærkt fællesskab blandt samtlige beboere i Ammendrup Park, og med den store opbakning blandt beboerne den 22. juni, så glæder vi os til planlægningen af flere initiativer der sætter service, tryghed, og fællesskab i højsæde – for børn og voksne.

27. juni, 2023

Kom med til Sommerhygge i Ammendrup Park

Interessen for Helsinges nye bydel, Ammendrup Park, har været helt utrolig. De mange boliger står snart færdige de sidste indflytningsrunder er i mål, og de vilde blomster og grønne områder er ved at omfavne området 🏠🌱

Samtidig kan vi melde ud, at vi udvider Ammendrup Park med 22 lækre nye dobbelthuse med forventet indflytning i Q2 2024.

Alt dette vil vi gerne markere ved at invitere beboere i Ammendrup Park, såvel som alle med interesse i de kommende dobbelthuse til et par hyggelige timer med sommerhygge i Ammendrup Park. Hjem-is bilen kommer med friske forsyninger til alle deltagende, og mens du nyder din is og hilser på beboere og interesserede, så vil vores team være tilstede og vise de fortsatte planer for området, herunder både de kommende dobbelthuse, men også visualiseringer og planer for den kommende nye legeplads i området, som børn og legesyge voksne godt kan glæde sig til.

Vi håber at se dig til en hyggelig eftermiddag! Af hensyn til Hjem-is bilen, så bedes du tilkendegive din interesse via mail til adm@ammendruppark.dk.

15. juni, 2023

3 år er gået siden udviklingen af Ammendrup Park påbegyndte 

Meget kan ske på tre år og det er bestemt ikke en undtagelse, når det gælder udviklingen af Ammendrup Park. For sikke en rejse og transformation den 200.000 m2 store grund i udkanten af Helsinge har gennemgået fra dengang til nu.

Projektdirektør, Peter K. Weyhe, satte i forbindelse med markeringen af de tre år ord på den udvikling Ammendrup Park har gennemgået. Se de flotte billeder og de tanker der ligger bag projektet, som ved sin afslutning kommer til at danne hjem for mere end 300 familier – via videoen her.

16. marts, 2023

Første forårsdag bød på indflytning af 10 nye lejere

Årets første forårsdag bød på fantastisk flot solskinsvejr, og hele 10 nye lejere som i løbet af denne uge er flyttet ind i deres nye hjem i Ammendrup Park. Forud for indflytningerne har vores team været i fuld sving med klargøringen af rækkehuse, og afholdt to åbent hus arrangementer, hvor mange interesserede har slået vejen forbi og oplevet et af de få ledige rækkehuse, vi har tilbage.

Et varmt velkommen til de mange nye lejere fra hele team Ammendrup Park.

2. marts, 2023

Kom til Åbent Hus i uge 7 & 8

 

Der er godt med liv i Helsinges nye bydel Ammendrup Park, og særligt i de 142 nyopførte rækkehuse, hvor der nu kun er 15 ledige tilbage. Her kan vi tilbyde rækkehuse med indflytning allerede 1. marts, og ellers 1. april, 1. maj og 1. juni. I den forbindelse inviterer vi dig med indenfor i et ledigt rækkehus, når vi afholder to åbent hus-arrangementer d. 16/2 kl. 13-15 og d. 22/2 kl. 15-17.

Vi glæder os til at byde en masse interesserede på boligjagt velkommen til åbent hus, og hvem ved, måske dit kommende hjem i Ammendrup Park.

15. februar, 2023

Yderligere 12 nøgler er nu overrakt til glade lejere i Ammendrup Park

Med disse 12 nøgler er vi nu oppe på 53 rækkehuse, som er fyldt med liv. Nu mangler de sidste 18 rækkehuse blot at blive klar til indflytning, og så er hele den første etape af rækkehusene fyldt op med lejere. 

1. juni, 2022

100 udlejninger i Ammendrup Park

Vi markerer en stor dag i Ammendrup Park med hele 100 rækkehuse udlejet. Der er liv i 41 huse og lige om et par måneder er der liv i hele første etape af rækkehusene. Efterspørgslen er tydeligvis stor, hvilket vi er enormt glade og tilfredse med, men det er der ikke noget at sige til, fordi det er og bliver nogle særdeles fine rækkehuse i et skønt og bakket landskab med kig helt til Arresø og den gamle mølle.

Når vi i 2023 er helt færdig med de i alt 142 rækkehuse, vil området summe af liv og ikke kun fra mennesker, men også fra den sommerfugleeng, som vi netop er i gang med at klargøre, så der allerede til foråret kan nydes smukke vilde blomster, sommerfugle og bier. Vi er i Ammendrup Park Sommerfuglepartnere med Danmarks Naturfredningsforening, og sørger dermed for at opretholde biodiversiteten og levestederne for bierne og sommerfuglene.

 

6. april, 2022

Endnu 23 glade lejere i Ammendrup Park

Yderligere 23 lejere flyttede d. 31 marts og d. 1. april, ind i de skønne rækkehuse i Ammendrup Park. Der var spænding i luften efter endelig at kunne overtage nøglerne til deres nye hjem. 

Der er nu liv i halvdelen af rækkehusene i første etape og vi glæder os kun til at der kommer mere.

6. april, 2022

Officiel indvielse og endnu et spadestik i Ammendrup Park

Tirsdag den 15. februar var der officiel indvielse af områdets nye sikre cykelsti, og samtidig spadestik på 2. etape af rækkehusene i Ammendrup Park. Tæt på 100 boliger er allerede udlejet og mere end 60 byggegrunde solgt.

Gribskov Kommunes Borgmester Bent Hansen (V) var forhindret, så i hans fravær var det den radikale formand for Planudvalget Bo Jul Nielsen, som sammen med CEO Søren Stensdal fra Stensdal Group klippede båndet til cykelstien, hvorefter de sammen med HusCompagniets Salgschef Per Munck Kvisgaard tog første spadestik til den sidste etape af lejeboligerne.

17. februar, 2022

Kom til åbent hus d. 12. februar 

Vi holder endnu engang åbent hus for rækkehusene i Ammendrup Park, så I har muligheden for at følge med i processen af jeres kommende rækkehuse. Der er åbent hus fra kl. 12.00-13.30, hvor vi også vil stå klar til at besvare eventuelle spørgsmål.

Vi håber på at se så mange af jer som muligt, og opfordre alle til at have mundbind med og følge regeringens retningslinjer.

18. januar, 2022

De første 18 lejere har fået nøglerne til deres nyopførte rækkehuse i Ammendrup Park

18 sæt nøgler blev i dag overdraget til de første lejere af Ammendrup Parks i alt 142 rækkehuse. Samtidig er stiforbindelsen til cykler og gående fra det nye boligområde færdigasfalteret.

Det er ikke længe siden, at det kun var store byggeskilte, der vidnede om et boligområde i udvikling. Den bare mark er dog mærkbart forandret, siden første spadestik sidste år. Ud af de 71 første rækkehuse i etape 1, er der kun få ledige. Blandt de første lejere er flere seniorer, som har valgt at sælge hus og flytte ind i en ny, moderne bolig med minimal vedligeholdelse – i området formet af naturen lige syd for Helsinge.

  1. december, 2021

Nu kan vi endelig løfte sløret for anden etape af rækkehusene i Ammendrup Park

Ammendrup Park er nu gået i luften med udlejningen af næste etape af lejeboligerne, og med allerede 11 rækkehuse reserveret i denne nye etape, har vi høje forventninger. Særligt også med den gode succes, vi har haft i første etape, hvor der nu kun er 7 ud af 71 rækkehuse ledige.

I denne etape er det igen rækkehuse på 90, 100 og 110 m² fra 10.950 til 13.500 kr.

Vi har planlagt større haver til enkelte af rækkehusene, så der er plads til at have grønne fingre, og nyde et større haveareal. Vi har valgt at lave nogle af 100 m2 husene som 3 værelses i stedet for 4, så du har mulighed for en større stue.

Der er tre indflytningsdatoer – hvornår passer bedst?

d. 1. december 2022

d. 1. april 2023

d. 1. juni 2023

Se alle rækkehusene her: Lej et rækkehus – Ammendrup Park

Her findes de enkelte lejeboliger med størrelse og husleje – og mulighed for at reservere det ønskede hus.

Vi glæder os meget til at tage imod reservationer, mens vi bygger videre.

23. november, 2021

Vi har sat salget af område D i gang, så du kan sætte gang i dine boligdrømme

Vi har sat grundene område D i Ammendrup Park til salg, så nu kan du blive den heldige ejer af en byggegrund i den nordligeste del af udstykningen – højt placeret med mulighed for god udsigt over hele Ammendrup Park.

Grundene i område D varierer fra ca. 610-1.325 m². Når du bygger her, kan du helt selv vælge, hvem der opfører dit hus – så det står dig frit for at vælge typehusfirma, arkitekt, nøglefærdigt eller byg-selv.

Se de ledige grunde i hele Ammendrup Park her.

5. oktober, 2021

Sommerfuglepartnerskab sikrer vild natur

De danske sommerfugle er under pres, og i løbet af de seneste år er den danske bestand gået markant tilbage. Der er alt for få levesteder tilbage i Danmark, hvor sommerfuglene kan yngle og finde føde, men det vil vi nu være med til at lave om på.

Derfor har vi indgået en aftale med Danmarks Naturfredningsforening om at blive Sommerfuglepartner. Med aftalen omlægger vi 30.000 m² af vores udendørsarealer i Ammendrup Park til vilde blomsterenge, der kan tiltrække sommerfugle, vilde bier og andre insekter.

Læs mere om projektet her.

Åbent hus og tegl på taget

Torsdag den 27/5 kunne vi invitere alle kommende lejere og interesserede til rejsegilde og åbent hus i Ammendrup Park.

De første to rækkehuse stod klar med nylagte tegl på taget, og længere oppe ad vejen bød vi på pølser og sandwich, som lejerne kunne nyde, mens de nysgerrigt undersøgte deres kommende hjem.

28. maj, 2021

Nu er støbningen af Ammendrup Park for alvor sat i gang

Fundamentet til de første rækkehuse med indflytning den 1. december 2021 bliver nu støbt, så fra nu af går det stærkt med byggeriet.

Det gælder ikke kun for byggeriet, at det går stærkt, også på udlejningen er vi glade for at se den blivende interesse, så det er nu du skal slå til, hvis du også vil være en af de heldige, som flytter ind i Ammendrup Park allerede om 7 måneder eller om 10 måneder.

25. marts, 2021

Del og følg med på sociale medier

Har du lyst til at følge med i byggeriet? Vil du selv dele fra din kommende hverdag med at leje eller bygge bolig her? Så brug #ammendruppark og følg med på Facebook, Instagram og LinkedIn. Vi glæder os allerede over at se mange af jeres opslag på Instagram, hvor vi mærker glæden over at skulle bo i vores dejlige udstykning, så bliv endelig ved.