Ledige lejemål

Dit nye hjem venter her

Moderne lejeboliger med plads til at leve livet.  

Ammendrup Park er allerede blevet et særdeles attraktivt kvarter i den sydlige del af Helsinge. Og det er der såmænd en god forklaring på.

Den 200.000 m² store grund er nemlig skabt af naturen selv. Formet af istiden, med kuperet terræn og fredede diger. Modsat mange andre steder er her bakket, grøn udsigt så langt øjet rækker – og alligevel har du Helsinges byliv i ryggen. I Ammendrup Park får du moderne og energirigtige lejeboliger i form af både rækkehuse og dobbelthuse, samt muligheden for at købe en grund og bygge dit drømmehus. Vi håber, at fællesskabet i Ammendrup Park vil vokse i takt med hækkene i Helsinges nye bydel, og at hækken aldrig bliver højere end at smilet når over. 

Velkommen til, og velkommen hjem.

Materialer

De moderne og energirigtige boliger (energimærke A2015) er opført i kvalitets- og vedligeholdelsesfrie materialer:

  • Laminatgulv Wallmann longboard K284
  • Glat hvidmalede døre med stålgreb fra Swedoor samt dørstopper
  • Termostatstyret gulvvarme i hele huset samt varmegenvindingsanlæg
  • Luft/Vand varmepumpe
  • 25 graders tag med opmurede gavle og uden udhæng
  • Sort IBF betontagsten
  • Træ/Alu tophængte vinduer med tre-lags energiglas
Køkken & bad

Boligerne indeholder køkken og badeværelsesskabe fra HTH med glatte hvide fronter. Køkkenet indeholder ovn, induktion, køle/fryseskab, opvaskemaskine og udtræksemhætte fra AEG, samt kvalitetsarmaturer i køkken og bad fra Grohe.

Opvarmning & indeklima

Her får du varme i gulvet i alle rum, og opvarmning via luft-til-vand varmepumpe. Boligens genvexanlæg sørger jævnligt for at erstatte luften i boligen og modarbejder derved også fugt. På den måde kan du få frisk luft ind i boligen uden at lade varmen slippe ud i vintermånederne.

Have

Alle haver har niveau fri dobbeltterrassedør med direkte adgang fra stuen til boligens have. Alle haver har hæk mod nabo og eget skur med opbevaringsplads. 

Parkering

Der er 1,5 parkeringsplads pr. rækkehus, og dobbelthuse har to private parkeringspladser. Dertil er der etableret el-ladestandere.

Må jeg have husdyr/kæledyr?

Der må højest holdes en kat og en hund pr. lejemål, og hunde må ikke veje mere end 25 kg. 

Udearealer

I Ammendrup Park kan du se frem til naturskønne omgivelser udenfor døren. Her har vi omlagt store arealer til vilde blomsterenge, ligesom børn og voksne kan nyde godt af områdets fællesarealer med boldbane og naturlegeplads.

Nyhed: Lej et dobbelthus

Det sidste rækkehus i Ammendrup Park stod knapt færdigt, før de sidste nøgler var overdraget, og vi kunne melde om fuldt udlejet. Med den store interesse er vi nu godt i gang med at tilføje nye lejeboliger i Ammendrup Park. Nærmere bestemt 22 moderne og energirigtige etplans dobbelthuse på henholdsvis 90, 110, og 125 m2. De kommer med en dejlig have, 2 private parkeringspladser med mulighed for etablering af el-ladestander, udendørs vandhane, og meget mere. Dobbelthusene på 90 og 110 m2 er indflytningsklar til sommerferien 2024 og de rummelige boliger på 125 m2 er indflytningsklar 1. februar 2025. Se plantegninger, priser, og lej et af de eftertragtede dobbelthuse via kortet herunder.

Rød = UdlejetGul = ReserveretGrøn = Ledig

Lej et rækkehus

Med et rækkehus i Ammendrup Park, får du en fantastisk lejebolig på enten 90, 100 eller 110 m2. Fælles for alle rækkehuse er, at du kan glæde dig til blandt andet murede facader, trelags-energiruder, gulvvarme i alle rum, og billig grøn opvarmning med luft-til-vand varmepumpe. Brug kortet herunder eller tabeloversigten længere nede på siden for at finde din fremtidige bolig.

Rød = UdlejetGul = ReserveretGrøn = Ledig

Skal du have solgt ejerbolig i Nordsjælland?

Stensdal Group samarbejder her med Place2Live mæglerne omkring salg af egen bolig. Klik her