Byg dit drømmehus i Ammendrup Park

 

Vil du bo i Helsinges nye bydel – midt i naturen med smukke kuperede grunde? Så klik på kortet herunder og vælg område. I den sydlige del af Ammendrup Park kan du bygge med HusCompagniet. I den nordlige del af udstykningen kan du købe grund og frit vælge typehusfirma, arkitekt, nøglefærdigt eller byg-selv.

Tæt på skoler og indkøb og langt fra stress og jag

Forestil dig en hverdag her i Ammendrup Park. Når du kører ind i din indkørsel, er du i en rolig del af Helsinge – omringet af skøn natur året rundt. Børn, der leger med hinanden på kryds og tværs. Seniorer, der hygger sig i haven eller får en snak med naboerne. Langt fra stress og jag – og alligevel tæt på skoler, institutioner, indkøb, offentlig transport og vejnettet.

 

Klik på kortet og vælg område

Kom og find din nye grund – i vores salgspavillon

Besøg Ammendrup Parks salgspavillon og se de ledige grunde på oversigten, inden du går rundt i udstykningen. Vi annoncerer, når vi har åben grund her og på vores Instagram-profil. Hvis du vil holde møde om køb af grund, kan du booke en tid med os eller med mæglerne fra place2live.

Køb og byg med HusCompagniet

HusCompagniet sælger grundene gennem den lokale place2live Høegh Bolig Gribskov. Er du interesseret i at se HusCompagniets prøvehus, så skal du bare en tur til Ammendrup Park i weekenden og kigge efter den grønne plet, hvor der står et helt færdigt prøvehus. 

Se mere om projektet hos HusCompagniet her.

Udfyld her, så får du det næste nyhedsbrev

Der er mange flere byggegrunde i de næste faser, så skriv dig op til nyhedsbrev, så får du besked.

    Interesseret i:

    Når du udfylder formularen, giver du Ammendrup Park tilladelse til at sende nyt om boligområdet. Hvis du ønsker at afmelde dig, skal du blot sende en mail til , så sletter vi dig fra listen.

    Følg med på sociale medier

    Har du lyst til at følge med i byggeriet? Vil du selv dele fra din kommende hverdag med at leje eller bygge bolig her? Så brug #ammendruppark og følg med på Facebook, Instagram og LinkedIn. Vi glæder os til at komme i gang med at skabe et nyt boligkvarter i den smukke natur ved Helsinge.