Beliggenhed

Beliggenhed

Alt det vigtigste tæt på

Det bedste fra mange verdener. På ét sted.

Sætter du pris på nem adgang til dagligdagsindkøb, en funktionel hverdag, eller er du mere til et pusterum fra alting i naturskønne oplevelser? Du behøver faktisk ikke vælge. Her får du begge dele. I Ammendrup Park kommer du til at bo få minutter fra Helsinge by, som med sit gamle gadekær og brede udvalg af detailhandel gør hverdagen nem for de fleste. Dertil er der rig mulighed for fritidstilbud til børnene, og med den anlagte sikker cykelsti fra Ammendrup Park til skolen, så kan du sænke skuldrene og nyde livet i gode omgivelser. Smuk natur er her også, du skal faktisk bare træde ud af døren, for at komme i kontakt med det kuperede sceniske terræn, fredede diger, grønne skove, og Nordsjællands smukke kystlinje.

Her får du alt, hvad hjertet begærer

Dagligdag

Med Helsinge lige ved hånden har du adgang til et sprudlende byliv, som rummer alt det vigtigste til hverdagen, og København C bare 40 minutter væk.

Foreningsliv

Helsinge tilbyder et rigt foreningsliv og byder blandt andet på fodboldklub, sportshal, paddelbaner, svømmehal, rideklub og golfbane.

Natur

Om du er til mountainbike, picnic i det fri eller svømmeture i havet. I Ammendrup Park er du nemlig aldrig langt fra roen i naturen.

Grobund for fordybelse, fællesskab og foreningsliv

Her der ingen grund til kompromis. Med Helsinge lige ved hånden har du adgang til et sprudlende byliv, som rummer alt det vigtigste til hverdagen. Med et indbyggertal på omtrent 9.000 er byen hovedsæde og samlingspunkt for Gribskov Kommune. I Helsinge finder du en perlerække af lækre restauranter, charmerende caféer og alsidige butikker. Også foreningslivet i byen er stærkt og byder bl.a. på sportshal og et vælg af tilbud – herunder paddeltennis, fodbold, håndbold, badminton, fitness, svømmehal, rideklub og golfbane.

Når der er behov for noget større og mere storbystemning, så er København centrum ikke er længere væk end 40 minutter i bil.

Gå på opdagelse i alt det bedste naturen har at byde på

På begge sider af Ammendrup Park venter der store naturskønne oplevelser. Dit nye hjem ligger nemlig i smørhullet mellem Danmarks to største søer, nemlig Arresø og Esrum Sø. Begge steder er der rig mulighed for lystfiskeri, kajaksejlads, inspirerende vandreture eller sågar at tage børnene med på sheltertur.

Med en kort køretur nordpå har du adgang til nogle af Nordsjællands største perler, herunder Liseleje Strand, Tisvilde Hegn og charmerende Gilleleje. Syd for Ammendrup Park er bl.a. Gribskov og Ulvedalen.

 

 

Gode skoler og pasningstilbud

Fra din bolig er nærmeste skole og daginstitution kun to kilometer væk. I Helsinge ligger også Gribskov Gymnasium, som ifølge tænketanken Cepos ligger i top 15% af landets gymnasier. Fra Ammendrup Park kan børn og voksne trygt tage cyklen til Bjørnehøjskolen, daginstitutioner og gymnasiet via områdets sikre cykelsti. Dermed skal vejen ikke deles med bilister, og risikoen forbundet med at dele landevejen er derfor betydeligt mindsket. 

Find nyttige links herunder om skoler og pasningstilbud herunder:

Indkøb

Lidl, Helsinge – 2,2 km
Netto, Helsinge – 2,4 km

Natur & kultur

Arresø, Anisse – 4,1 km
Frederiksborg Slot – 15,6 km

Institutioner

Bjørnehøjskolen – 2,5 km
Helsinge Børnehus – 1,8 km

Skal Ammendrup Park være dit fremtidige hjem?

Se de ledige rækkehuse og dobbelthuse i Ammendrup Park, og bliv en del af et fantastisk fællesskab i et område, der har noget for enhver – og mere til.

 

Se de ledige boliger her.